Harry Potter: Prinde Snitch-ul - joc de societate în lb. maghiară

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Adu viteza și emoția unui adevărat meci Quidditch în casa ta cu jocul de societate Catch the Golden Snitch, care este un joc sportiv pentru vrăjitoare, vrăjitori și muggles, cunoscut din cărțile și filmele Harry Potter. În acest joc, toată lumea joacă în același timp, în timp ce cărțile sunt transferate rapid între jucători și toată lumea încearcă să construiască un set și să înscrie puncte. Centrul acțiunii o cutie Quidditch deschis, cu un Quaffle, două Bludgers și un Golden Snitch. Când plasați anumite cărți, aceste elemente magice intră în joc! O pereche de cărți Chaser permite să furați stocul altui jucător, dar odată ce obțineți pe Quaffle, sunteți în siguranță. Joacă o pereche de cărți Bludger, ia una și aruncă-o la un jucător la alegere - dacă este nimeri în aer și, acel jucător trebuie să arunce cărțile din mână. Jocul plin de acțiune se mișcă mai repede decât un Nimbus 2000, când cărțile își schimbă gazda, seturile sunt plasate pe masă, iar Bludgerii își ating obiectivul. Când Golden Snitch zboară în aer, apucă-l - valorează puncte suplimentare! Jocul se termină atunci când Snitch-ul de aur este în mână. Jucătorul cu cele mai multe puncte câștigă. Prinde Snitch-ul este un joc de societate interesant de familie, care va fi preferatul tuturor familiilor de vrăjitorilor și Muggle!

Dimensiuni de ambalare: 24 x 11 x 14 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?