Hatchimals: CollEGGtibles Shimmer Babies - 4+1 surpriză, seria 10

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Fă cunoștință cu Puii Sclipici Hatchimals CollEGGtibles! Aceste figurine ale puilor Hatchimals CollEGGtibles irizate și strălucitoare sunt adorabile și conțin surprize minunate, inclusiv noile ouă și eclozarea cu dezvăluirea genului puiului! Multipack-ul Pui Sclipici include trei figurine în interiorul ouălor lor, o figurină fără ou și un accesoriu surpriză, cărucior sau scoică de transport pentru bebeluș, ascuns în ambalaj! În interiorul fiecărui ou tematic Multipack vei găsi un Pui Sclipici Hatchimals adorabil cu o jucărie sunătoare pentru bebeluși și un accesoriu, biberon sau suzetă, pe care puiul îl poate ține în mână sau în gură. Sparge partea din față a oului pentru a afla genul surpriză al figurinei tale – interiorul oului va fi roz, pentru o fetiță, sau albastru, pentru un băiat? Descoperă personajele tale preferate precum Draggle, Unikeet, Penguala, Tigrette și mulți alții în ipostaze jucăușe. Poți chiar să eclozezi unul dintre cele două ouă Pixies Pui Sclipici foarte rare sau ediția limitată cu gemeni! Uită-te cu atenția la aripile sclipitoare ale figurinei tale, culoarea lor îți indică luna în care a eclozat! Ai peste 40 de Pui Sclipici de colecționat și adăugat la colecția ta (fiecare se vinde separat). Pentru și mai multe moduri de joacă alături de Puii Sclipici transformă în mod magic orice bază de ou din Multipack într-un cărucior sau o scoică pentru bebeluș cu ajutorul accesoriului misterios pe care îl găsești. Accesoriul se fixează chiar pe baza oului și este perfect pentru a-ți permite să te joci cu bebelușul tău. Mai mult, joacă-te cu setul creșă cu 12 piese (vândut separat) și ai grijă de Puii Sclipici cu Bonele Pixies (fiecare vândută separat)! Jucăriile Hatchimals CollEGGtigbles pentru copii sunt cadoul perfect pentru fetițe în vârstă de cel puțin 5 ani. Ia acasă Setul 2 in 1 Puii Sclipici Hatchimals CollEGGtibles și scoate din ou propriul tău pui de Hatchimal!
Dimensiunile de ambalare: 18 x 4 x 26 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?