Hatchimals: Shimmer Babies Pixies Babysitters Ouă surpriză

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Scoate din ou Puiul Strălucitor Pixies perfect și un pui Hatchimal asortat! Acești Hatchimals Pixies super stilați au o înfățișare unică, îmbrăcăminte și accesorii inspirate de activați distractive precum mersul pe role, nopțile petrecute cu prietenele, cursurile de dans și multe altele! Fiecare ou Pui Strălucitori Pixie este plin de surprize: figurina de colecție CollEGGtibles pui, un accesoriu pentru Pixie, un accesoriu pentru Hatchimal, un pătuț, un colier BFF (cea mai bună prietenă) și un ou reutilizabil care se transformă într-un loc perfect pentru bonă! Genul puiului este surpriză – interiorul oului este roz dacă este fetiță și albastru dacă este băiat. Dezlipește sticker-ul în formă de inimă pentru a descoperi simbolul care îți indică tematica bonei Pixie pentru puiul tău. Desfă inima pentru a te uita la Pixie iar apoi desfă lateralele oului pentru a face cunoștință cu bona Pixies și adorabilul pui Hatchimal strălucitor și irizat! O vei găsi pe Skatin’ Stella, Bouncing Burtle, Dreamy Dana, PJ Pandor, Dancin’ Dahlia sau Ballerina Bunwee? Mai mult, ai șansa de a găsi în ou lănțișorul și pătuțul strălucitoare rare! Deschide lănțișorul pe care l-ai găsit în set pentru a vedea fotografii cu cea mai bună prietenă a Puiului tău și fixează-l pe rucsac pentru a-l lua cu tine! Ai mai multe accesorii super drăguțe pentru Pixie, printre care vizieră de protecție, mască pentru somn, geantă și multe altele. Adorabilului Pui Strălucitor Hatchimal îi poți da jucăria zornăitoare, suzeta sau păturica iar apoi îl poți culca în pătuț. Decorează oul cu stickere și folosește-l drept obiect de decor pentru noii tău prieteni. Fundalul tematic din interiorul oului face ca acesta să fie locul perfect pentru bonă atunci când te joci. Ai de colecționat șase păpușele Bone Pixies, fiecare având aripi sclipitoare și capul rotitor (fiecare se vinde separat)! Jucăriile Hatchimals CollEGGtibles și Pixies pentru copii sunt cadoul ideal pentru fetițe cu vârsta de cel puțin 5 ani. Pregătește-te pentru joaca de-a bona cu Hatchimals Pui Strălucitori Pixie!
Dimensiunile de ambalare: 17 x 9 x 26 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?