Headu: Joc de memorie - Culori

Temporar nu e disponibil

Nu poţi pune produsul în coş, deorece momentan nu se află în stoc. Vizitează-ne din nou peste câteva zile, sau alege din produsele noastre similare – derulaţi şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Joc de memorie combinat cu culori! Jocul de memorie de la Headu este o modalitate jucăușă și experimentală prin care preșcolarii învață despre combinații, importanța ordinii, culori și mărimi, dezvoltându-și în același timp abilitățile de observație și memoria pe termen scurt.

Jocul poate fi jucat singur sau în grup, iar regulile sunt simple: următorul jucător extrage una dintre cărțile cu combinații de culori amestecate și cu fața în jos, apoi are la dispoziție 30 de secunde pentru a privi și a memora ordinea cercurilor colorate din imagine. Apoi, cu ajutorul cartonașelor circulare de culori diferite (roșu, verde, albastru, galben) și de dimensiuni diferite (mic, mediu, mare, uriaș), trebuie să potrivească succesiunea de cartonașe din imagine. Dacă reușesc, câștigă cartea cu combinația de culori. Primul jucător care adună 5 cărți cu combinații câștigă jocul.

Pe lângă faptul că este o modalitate distractivă de petrecere a timpului, setul poate fi folosit pentru o varietate de scopuri de învățare și dezvoltare. Când jocul este terminat, elementele pot fi depozitate convenabil în cutie.

Timp mediu de joc: 15 minute
Dimensiunea ambalajului: 12 x 12 x 5 cm

Accesorii: 16 cărți circulare, cărți colorate

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?