Hot Wheels: Camion transportor mașinuțe 2-în-1

Temporar nu e disponibil

Nu poţi pune produsul în coş, deorece momentan nu se află în stoc. Vizitează-ne din nou peste câteva zile, sau alege din produsele noastre similare – derulaţi şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Camion transportor mașinuțe sau pistă de curse? Să fie amândoi! Noul camion transportor Hot Wheels 2-în-1 este plin de mici surprize. Camionul poate găzdui peste 20 de mașinuțe, care pot fi văzute prin ferestrele mici. Iar dacă rampele de transport se deschid, se desfășoară o pistă de curse cu două benzi, cu o lungime de aproape 2 metri. Mașinuțele de curse pot fi trimise la cursă cu cabina camionului, care se transformă în lansator cu linie de start, care poate fi schimbată, după care pot măsura viteza și abilitățile, iar celelalte mașinuțe în așteptare se pot entuziasma de curse din depozitul subteran. Pista poate fi conectată la alte seturi Hot Wheels City (vândute separat) unde aventurile cu mașinuțe pot continua. Camionul transportor 2-în-1 sosește cu 3 mașinuțe, dar este potrivit pentru transportul de peste 20 de mașinuțe.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?