Hot Wheels: Color Reveal mașinuțe surprize culori schimbătoare - 2 buc.

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Mașinuțele Hot Wheels devin acum maeștrii transformării. Pachetul de 2 mașinuțe Hot Wheels Color Reveal este plin de surprize fantastice! Butoiul ascunde două mașini Hot Wheels Color Reveal realizate la scara de 1:64, cu înveliș special Color Reveal. Pentru prima descoperire, tamburul trebuie umplut cu apă caldă și apoi mașinuțele trebuie rotite până când culoarea apei se schimbă, și când mașinile sunt scoase din apă, decorurile și culorile devin vizibile. Dacă vrem să schimbăm din nou culoarea, trebuie umplut tamburul cu apă rece și mașinuța trebuie scufundată din nou, după care copii pot experimenta o nouă transformare fantastică. Alternând apă caldă și rece, pot determina aspectul mașinilor mici pe placul lor. După joc, vehiculele pot fi depozitate în butoi.
Dimensiunile ambalajului: 3 x 2,5 x 7 cm.

Accesorii: 2 mașinuțe Color Reveal.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?