Hot Wheels: Monster Trucks set de joacă Roată cascadorie

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Nu trebuie să renunțați la experiența curselor dacă sunteți fani a mașinuțelor Monster Truck cu roți mari. Acum puteți testa abilitățile pe pista de cascadorii Hot Wheels Monster Trucks! Setul portabil se poate deschide cu o singură mișcare, și ascunde o arenă profesională în care vă puteți ciocni și zdrobi vehiculele și vă păstra mașinile după cursă! Setul asamblat are aproape 90 cm lungime și este capabil de lucruri uimitoare! În plus față de imensa anvelopă Monster Truck, setul de joacă include un camion Monster Truck Tiger Shark și o mașinuță Hot Wheels la scara de 1:64. De la standul de pornire inclus în set, pot fi pornite pe rampă spre inelul de foc două mașinuțe standard sau o mașinuță cu roți mari! Mașinuța care ajunge exact pe platformă se va regăsi deja printre câștigători. Cine va fi campionul?

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?