Hot Wheels RC: Mini Cars - Cybertruck

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Puneți centurile, pregătiți-vă pentru cursă! Datorită echipamentului turbo, legendarele vehicule cu telecomandă Hot Wheels realizat la scara de 1:64, sunt capabile de trucuri incredibile și de sărituri nebunești pe circuitele portocalii Hot Wheels, vândute separat. În cutia copii vor găsi mașinuța de înaltă calitate recomandate de la vârsta de 5 ani, telecomandă, și un adaptor (care poate fi conectat la alte piste Hot Wheels) și un cablu de încărcare. Viteza extra poate fi activată cu butonul turbo de pe telecomandă. Seria include mașini clasice Hot Wheels, noi concepte și modele care există de fapt.

Accesorii: Jucăria funcţionează cu baterii (3.7 V LiPo (included); AA 4pcs (not included)). Bateriile nu sunt incluse în ambalaj.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?