Hot Wheels: Set de joacă Ultimate Gator Car Wash

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Setul de joacă Hot Wheels Ultimate Gator Car Wash promite multe distracţie cu maşinuţele care îşi schimb culoarea! Maşinuţele trebuie să scapă din vârtej în aşa fel să nu ajungă printre dinţii aligatorului uriaş! Pentru a începe aventura copii pot urca maşinuţa cu ajutorul liftului uriaş dotat cu mâner, după care ajunge în bazinul micuţ unde poate fi stropit cu apă din turnul de apă, mulţumită cărui maşinuţa va schimba culoarea în mod magic! De aici maşinuţa poată să coboară în jos spre cilindri spălătoriei unde va fi curăţat bine trecând printre ele. Continuând drumul ajunge în vârtejul magic, unde maşinuţa va schimba din nou culoarea şi va continua drumul. Oare va reuşi să scapă de dinţii aligatorului când iese din vârtej, şi va putea continua drumul spre noi aventuri? Setul de joacă cuprinde lift cu mâner rotativ, pistă nebunatică, turn de apă, rezervor cu vârtej şi o maşinuţă care schimbă culoarea. În plus este dotat cu mai multe puncte de cuplare, cu ajutorul cărui poate fi conectat la alte seturi Hot Wheels. Dimensiuni de ambalare: 22 x 67 x 31 cm.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?