Jurassic World: Vehicul pentru cercetare

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Copii au parte de aventuri captivante în lumea Jurassic World - lupte aprige au loc aproape la fiecare pas atunci când parcurg jungla cu vehiculul pentru cercetare.
Fața SUV-ului este protejată de un grătar gros, pentru că dacă Atrociraptorul din set sare peste el poate zdrobi capota, astfel merită să fie protejată. Vehiculul poate fi condus de un figurină mercenar și poate fi încărcat cu echipament pentru urmărirea dinozaurului cu membre mobile, făcând jocul și mai interesant.

Descărcând aplicația Jurassic World Facts și scanând cardul ascuns cu dispozitiv inteligent (nu este inclus), poate fi urmărit cum prinde viață sau o poate fi comparat cu alte reptile. Nu ți-e frică? Atunci merită să pornești la aventură în lumea Jurassic World.

Culorile și decorațiunile pot varia.
Dimensiuni de ambalare: 43 x 26 x 13 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?