Kinetic Sand: Vânătoare de comori

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Pornește într-o aventură epică cu setul Kinetic Sand Vânătoare de comori! Acest captivant set Kinetic Sand conține șase straturi de secrete de descoperit care ascunde nouă comori! Găsește cheia pentru a deschide cufărul cu comori, apoi ridică capacul pentru a dezvălui sub acesta 0,45 kg de nisip kinetic maro și un instrument de săpat. Sapă în nisip pentru a găsi încă trei instrumente: o sabie de pirat pentru a tăia nisipul, un octoformă pentru a transforma nisipul și o rolă pentru a sigila mesajele secrete. Uitând la mesajul rostogolit în nisip poți obține un indiciu pentru următoarea descoperire. Cilindrul deblochează panoul din partea de jos a lăzii unde vei găsi 0,11 kg de Nisip Kinetic rar, auriu, strălucitor în formă de rechin ascuns! Taie și transformă nisipul auriu cu instrumentele tale pentru a găsi comorile rămase - cinci pietre prețioase colorate! Setul Vânătoare de comori este perfect pentru jocurile de rol cu pirați și vânătoare de comori. După ce ai terminat cu jocul distractiv, poți juca cu Nisipul Kinetic folosind instrumentele și forma de rechin, apoi ascunde totul înapoi în cufăr și găsește din nou comorile! Cu seturile Comori îngropate (jocuri disponibile separat), te așteaptă mai multe aventuri! Kinetic Sand este nisipul original de jucărie magic, formabil și uimitor. Mai bine decât argila de modelat; acest nisip senzorial nu se usucă niciodată, astfel poți bucura de jocul tactil cu Nisipul Kinetic ore în șir. Frământă și modelează nisipul Kinetic Sand și lasă-l să curgă între mâinile tale - este o senzație atât de satisfăcătoare încât nu veți putea opri! Kinetic Sand este realizat din nisip natural în mod special pentru copii, este non-toxic si hipoalergenic. Se lipește magic și este ușor de curățat. Ia acasă setul de joacă Vânătoare de comori Kinetic Sand și pornește în cea mai mare aventură din viața voastră!

Dimensiuni de ambalare: 26 x 13 x 28 cm

Accesorii: 567 grame nisip kinetic de culoare naturală 9 comori ascunse 1 cufăr cu comori

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?