LEGO Architecture: Muzeul Solomon R. Guggenheim 21035

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Recreează muzeul Solomon R. Guggenheim cu LEGO Architecture! Construieşte modelul din cărămizi LEGO al uneia dintre cele mai semnificative embleme arhitecturale ale secolului 20. Situat în oraşul New York, muzeul de renume internaţional Solomon R. Guggenheim este recunoscut ca fiind una dintre cele mai mari realizări ale lui Frank Lloyd Wright. Clădirea a fost comandată în 1943, iar la 21 octombrie 1959, capodopera lui Wright a fost deschisă publicului, câştigând recunoaşterea imediată ca un reper arhitectural. Acest model detaliat LEGO evidenţiază faţada din beton netezit a clădirii cu liniile şi curbele sale distinctive, şi prezintă celebra sa rotondă zigurat inversat precum şi turnul anexă cu opt etaje. Emblematicul simbol al muzeului Guggenheim, recreat cu un set similar de caractere, precum şi o secţiune din Museum Mile de pe 5th Avenue din New York cu taxiurile sale galbene distinctive, completează modelul, surprinzând esenţa acestei structuri magnifice. Dimensiuni de ambalare: 10 x 28 x 26 cm.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?