LEGO Architecture: San Francisco 21043

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Capturează splendoarea diversă a arhitecturii din San Francisco cu acest set magnific Colecție de profiluri din San Francisco LEGO Architecture, ce reunește celebrele clădiri ale doamnelor pictate, 555 California Street, Piramida Transamerica, Turnul Salesforce, Turnul Coit, Fort Point, Podul Golden Gate și insula Alcatraz, într-un aranjament de profil plin de inspirație. Fiecare model LEGO în parte oferă o experiență de construcție unică și plină de satisfacții prin culorile realiste și reprezentarea la scară. O placă de bază albastră reprezentând strâmtoarea Golden Gate și o plăcuță de identificare a orașului San Francisco, desăvârșesc această reproducere extrem de detaliată a unuia dintre cele mai dinamice orașe din lume - o piesă de prezentare excelentă pentru casă sau birou! Dimensiuni: 19 x 6 x 26 cm.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?