LEGO ART Marvel Studios: Iron Man 31199

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Dacă ești fan al super-eroilor, avem un set pasionant pentru tine. Construiește 1 dintre cele 3 portrete ale armurilor emblematicului Iron Man, cu acest set Iron Man Marvel Studios LEGO Art (31199), în timp ce te delectezi cu o evadare creativă din viața de zi cu zi.

Proiect ingenios
Construiește 1 dintre cele 3 portrete detaliate ale armurii lui Iron Man, MARK III, HULKBUSTER MARK I sau MARK LXXXV. Dacă vrei mai mult, cumpără și combină 3 seturi pentru a obține o piesă Iron Man supremă. Această experiență nouă de construcție LEGO include și Coloana sonoră pe care o poți asculta în timp ce construiești, pentru povești și detalii super despre set. Finalizează proiectul cu o placă distinctivă Marvel Studios, apoi expune-l pe un perete sau raft.

Înțelegere artistică
Nu trebuie să fii artist sau să ai o mulțime de modele LEGO pentru a te bucura de satisfacția finalizării acestui set de artă de perete. Acest set LEGO Art face parte dintr-o colecție de seturi de construcție centrate pe muzică, artă, design și arhitectură, și poate fi un cadou minunat pentru oricine (chiar și pentru tine) caută un nou proiect.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO Raritati din categoria

Produse populare LEGO ® din marca

Produse populare Iron Man cu personajul