LEGO Batman: Batman contra Jaful lui Riddler - 76137

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Ajută-l pe Batman să-l împiedice pe Riddler să jefuiască o bancă în GOTHAM CITY cu acest captivant set de joc DC Batman LEGO! Super-răufăcătorul a furat din bancomat și pleacă pe skateboard. Sări în super-grozavul Batmobile LEGO al lui Batman și condu cu viteză maximă pentru a-l opri. Aruncă Batarangul pentru a-l doborî pe Riddler și recuperează banii furați! Seturile LEGO 4+ sunt concepute special să fie distractive și ușoare pentru preadolescenți, și pentru a-i ajuta să-și sporească încrederea prin pași simpli, pentru începutul perfect în construcția cu cărămizi LEGO. Acest set de joc LEGO DC Batman include 2 minifigurine: Batman și Riddler. Mașina de jucărie Batmobile ușor de construit are un șasiu din cărămizi pentru începători, carlingă pentru minifigurină, 2 puncte de prindere separate pentru batarangul lui Batman, 2 batwinguri, și un element de eșapament cu flacără. Bancomatul construibil are un punct de prindere pentru elementul dinamită al lui Riddler. Armele includ batarangul lui Batman și dinamita lui Riddler. Accesoriile includ skateboardul construibil și elementul de rangă ale lui Riddler. Minifigurina Riddler este nouă din iunie 2019. Jucăriile creative LEGO 4+ prezintă copilului tău universul cuprinzător al preferaților din filme, personajelor TV și eroilor de zi cu zi. Seturile de construcție LEGO 4+ au fost cunoscute anterior ca LEGO Juniors și pot fi construite împreună cu toate celelalte seturi LEGO originale și cărămizi LEGO pentru construcție creativă. Acest set de joc cu super-erou poate fi cel mai bun cadou de zi de naștere pentru preșcolarii și preadolescenții care-l iubesc pe Batman. Mașina de jucărie Batmobile măsoară peste 4 cm în înălțime, 15 cm în lungime și 4 cm în lățime. Bancomatul măsoară peste 5 cm în înălțime, 5 cm în lățime și 3 cm în adâncime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?