LEGO City - Great Vehicles: Transportul elicopterului de salvare - 60343

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Acest set de joc LEGO City Transportul elicopterului de salvare (60343) constă dintr-un camion roșu emblematic cu remorcă articulată cu platformă și girofaruri de avertizare pliabile, plus o jucărie elicopter de salvare. Adaugă minifigurinele șofer și pilot și un strop de imaginație, pentru ore întregi de joacă plină de acțiune.

Instrucțiuni de construcție tipărite și digitale
Acest set de joc 5+ include un ghid de construcție tipărit și instrucțiuni de construcție digitale interactive - disponibile în aplicația gratuită LEGO Instrucțiuni de construcție pentru smartphone-uri și tablete. Acest ghid digital ușor de folosit, având instrumente cu zoom și rotire, permite copiilor să vizualizeze modelul finalizat pe măsură ce construiesc.

Jucării construibile pentru copii
Seturile de joc LEGO City Vehicule grozave oferă jucării bogate în dotări pe uscat, în aer și pe apă, pentru a stimula imaginația. Copiii pot explora tot felul de mașini și vehicule realiste, dezvoltându-și abilitățile fizice și încrederea pe măsură ce construiesc și se joacă.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO City din categoria

Produse populare LEGO ® din marca