LEGO City: Parcul de distracții - 60234

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Alătură-te mulțimii pentru senzații tari la Parcul de distracții! Testează-ți abilitățile de trăgător de elită la Pavilionul de tir. Încearcă să câștigi o rață la Aruncarea cu inelul, înainte de a-ți încorda mușchii la Proba de forță. Apoi ia o pauză cu o răcoritoare de la bicicleta-chioșc de înghețată, în timp ce omul pe catalige îți face un animal din balon. Vopsește-ți o față sălbatică la gheretă înainte de a lua totul de la capăt. Parcul de distracții LEGO City este un loc minunat la care să te duci cu familia! Include 14 minifigurine LEGO City: un om pe catalige, 2 băieți, 2 fete, 2 adolescenți, bunic, bunică, mamă, tată, pictorul de fețe, vânzător de înghețată și un muncitor de gheretă de parc de distracții. Această jucărie pentru copii conține o bicicletă-chioșc de înghețată cu umbrelă și loc pentru un cornet de înghețată, nouă din iunie 2019, pavilion de tir cu lansator de piroane, masă de pictură pe față, un joc de aruncat inele cu rățuște în piscină, și aparat de forță. Elementele accesorii includ 2 inele, 3 rațe de cauciuc, noi din iunie 2019, o șapcă cu elice, nouă din iunie 2019, cornet de înghețată, acadea, pensulă, 6 vase de vopsea, premiu ursuleț de pluș, 3 bastoane, balon animal, hot dog și un ciocan construibil. Bicicleta-chioșc de înghețată măsoară peste 6 cm în înălțime, 7 cm în lungime și 4 cm în lățime. Pavilionul de tir măsoară peste 4 cm în înălțime, 5 cm în lățime și 4 cm în adâncime. Jocul de aruncat inele cu rățuște în piscină măsoară peste 3 cm în lățime și 3 cm în adâncime. Aparatul de forță măsoară peste 8 cm în înălțime, 3 cm în lățime și 3 cm în adâncime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?