LEGO City: Stuntz Arenă de cascadorii - 60295

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Setul de joc LEGO City Arenă de cascadorii (60295) include o motocicletă acționată de volant și recuzită pentru acțiune spectaculoasă de cascadorii. Copiii pot lansa jucăria motocicletă de cascadorii printr-un inel de foc, pot realiza salturi înapoi și cascadorii cu 2 camioane gigant cool, și pot reconfigura cu ușurință modulele de cascadorii pentru spectacole diferite. Vine cu 6 minifigurine, inclusiv 3 personaje din serialul TV LEGO City.

O experiență de construcție și joacă pentru copii de 6 ani și mai mariv Setul Arenă de cascadorii include un ghid de construcție tipărit și Instructions PLUS. Parte a aplicației gratuite Instrucțiuni de construcție LEGO pentru smartphone-uri și tablete, acest ghid interactiv cu instrumente de vizualizare cu zoom și rotire face cu adevărat construcția LEGO o joacă de copii.

Transformă copiii în vedetele spectacolului!
Seturile LEGO City Stuntz duc copiii în miezul acțiunii cu motociclete acționate de volant, vehicule cool, structuri realiste și personaje distractive care inspiră joaca pe roluri imaginativă. Combină seturile din universul plin de acțiune LEGO City Stuntz, pentru și mai multă distracție și emoție!

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?