LEGO City: Transportul prizonierilor poliției 60276

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Această jucărie Transportul prizonierilor poliției LEGO City (60276) vine cu personaje din serialul TV LEGO City Adventures. Copiii pot reconstitui scene și își pot crea propriile lor povești captivante cu eroul poliției Duke DeTain și faimoșii escroci Snake Rattler și Infractoarea Clara. Camionul de transport de prizonieri cu funcție de evadare din închisoare, camionul de remorcare cu puteri sporite al escrocului și motocicleta neagră cool a lui Duke pregătesc scena pentru acțiune explozivă. Set de poliție cool pentru copii Această jucărie polițistă distractivă vine cu un ghid de construcție ușor de urmat și cu Instructions PLUS - un ghid de construcție interactiv cu instrumente de vizualizare cu zoom și rotire, ce vor ajuta micii constructori LEGO să devină maeștri constructori. Instructions Plus face parte din aplicația gratuită LEGO Building Instructions pentru smartphone-uri și tablete. Lumea plină de inspirație din LEGO City Seturile de poliție LEGO City oferă o experiență plăcută de construcție și joacă. Vehiculele realiste, construcțiile detaliate și personajele distractive stimulează joaca imaginativă pe roluri cu final deschis pentru copiii de toate vârstele.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?