LEGO Creator: Caruselul de la bâlci - 31095

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Bucură-te de distracția din parc cu setul de joc 3-în-1 Caruselul de la bâlci LEGO Creator, conținând o formidabilă jucărie carusel cu temă spațială, cu un semn OZN super, plus o casă de bilete, căruț cu înghețată și bancă de parc. Alege între 4 vagonete suspendate: o rachetă, navetă spațială, navă extraterestră sau o văcuță amuzantă, apoi întoarce maneta roșie pentru a vedea cum se ridică toate în aer în timp ce caruselul se învârte! După cursa cu Caruselul, reconstruiește-l pentru și mai multă distracție de bâlci cu Cursa cu cădere liberă, sau minunata Roată Ferris! Bucură-te de 3 posibilități de construcție cu acest set de joacă LEGO Creator 3-în-1. Construiește caruselul apoi reconstruiește-l pentru și mai multă distracție cu o platformă de cădere liberă sau minunatul ferris wheel. Setul LEGO Caruselul de la bâlci conține un carusel cu temă spațială, având deasupra un OZN LEGO și 4 cărusioare suspendate: o rachetă, o navetă spațială, o navă extraterestră sau o văcuță bălțată. Această jucărie de construcție include și un stand de bilete, o bancă și un cărucior de înghețată. Include 3 minifigurine: un băiat și 2 fete. Caruselul măsoară peste 20 cm înălțime, 29 cm lungime și 18 lățime. Platforma de cădere liberă măsoară peste 26 cm înălțime, 12 cm lungime și 9 lățime. Ferris Wheel măsoară peste 16 cm înălțime, 14 cm lungime și 12 cm lățime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO Creator din categoria

Produse populare LEGO ® din marca