LEGO Creator: Fiat 500 10271

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Construiește o emblemă a designului italian de automobile prin acest model Fiat 500 LEGO Creator Expert. Aici ai toate detaliile legendei clasice 500F de la sfârșitul anilor '60, precum si detalii ale acestuia, acoperișul cu deschidere, portbagajul, și interiorul. Are chiar și un șevalet rabatabil și o pictură în miniatură a mașinii în fața Colosseumului din Roma pentru acea notă suplimentară de La Dolce Vita! Recreează o emblemă a conceptului automobilistic italian din cărămizi LEGO - Fiatul 500 - complet cu detalii autentice care îl transformă într-o piesă impresionantă de expoziție. Această machetă LEGO Creator Expert Fiat 500 (10271) recreează o adevărată emblemă automobilistică clasică. Adolescenții și fanii adulți vor fi încântați de experiența de construcție provocatoare oferită de acest kit machetă, bazat pe legenda modelului Fiat 500F din anii 60 și va adora toate detaliile cărămizilor LEGO autentice, precum suportul de bagaje cu valiză, interiorul detaliat sau trapa, ușile, capota și portbagajul care se deschid. Pentru a completa tema italiană, această machetă clasică a mașinii include și un șevalet pliant cu pensulă, paletă și pictură mică a mașinii din fața celebrului Colosseum din Roma. Jucării de construit care aduc la viață pasiunea Seturile de construit LEGO Creator Expert sunt destinate adulților și adolescenților pasionați. De la mașini clasice și clădiri autentice la atracții de bâlci și alte obiecte ale dorinței, seturile avansate LEGO Creator Expert oferă o lume de nostalgie, evadare, auto-exprimare, bucurie pură și surpriză. Să nu uităm totuși că cei mici le folosesc, uneori, ca jucării! Această machetă LEGO Creator Expert Fiat 500 (10271) recreează o adevărată emblemă automobilistică clasică. Adolescenții și fanii adulți vor fi încântați de experiența de construcție provocatoare oferită de acest kit machetă, bazat pe legenda modelului Fiat 500F din anii 60 și va adora toate detaliile cărămizilor LEGO autentice, precum suportul de bagaje cu valiză, interiorul detaliat sau trapa, ușile, capota și portbagajul care se deschid. Pentru a completa tema italiană, această machetă clasică a mașinii include și un șevalet pliant cu pensulă, paletă și „pictură” mică a mașinii din fața celebrului Colosseum din Roma. Jucării de construit care aduc la viață pasiunea Seturile de construit LEGO Creator Expert sunt destinate adulților și adolescenților pasionați. De la mașini clasice și clădiri autentice la atracții de bâlci și alte obiecte ale dorinței, seturile avansate LEGO Creator Expert oferă o lume de nostalgie, evadare, auto-exprimare, bucurie pură și surpriză. Să nu uităm totuși că cei mici le folosesc, uneori, ca jucării!

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO Creator din categoria

Produse populare LEGO ® din marca