LEGO Creator: Ford Mustang 10265

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Construiește-ți propriul tău Ford Mustang, completat cu caroserie albastru-închis, dungi de curse albe, priză de aer agresivă și jante grozave cu 5 spițe cu anvelope aderente la sol! Dezvoltat în parteneriat cu Ford, acest model formidabil surprinde vraja emblematicului automobil american din anii 1960, și vine cu o colecție de accesorii opționale pentru personalizare, incluzând un supra-alimentator, un spoiler posterior ridicat, țevi de eșapament masive, o mască frontală și un rezervor de protoxid de azot. Poți chiar potrivi elevarea punții din spate pentru un aspect și mai fioros! Deschide portbagajul pentru a depozita piese și ridică capota pentru a inspecta motorul 390 V8 mare, detaliat, completat cu baterii, furtunuri și filtru de aer. Apoi deschide ușile sau scoate panoul pavilion pentru a accesa interiorul detaliat, dotat cu scaune frumoase, radio, schimbător de viteze pe consola centrală, și direcție funcțională! Un ecuson de grilă cu mustang, imprimată, embleme GT și o selecție de plăci de înmatriculare completează acest extraordinar model LEGO Creator Expert! • Replică autentică a mașinii Ford Mustang din anii 1960, având caroserie albastru închis cu dungi albe de curse, priză de aer, jante cu 5 spițe cu anvelope aderente la sol, și o selecție de accesorii pentru personalizare. Deschide ușile sau scoate panoul pavilion pentru a accesa interiorul detaliat, dotat cu scaune frumoase, radio, schimbător de viteze pe consola centrală, și direcție funcțională. Deschide portbagajul pentru a păstra lucruri și ridică capota pentru a vedea motorul detaliat V8 de Ford Mustang, cu baterie, furtunuri și filtru de aer. Include și un ecuson de grilă imprimată cu mustang, și 2 embleme GT. Personalizează Ford Mustang cu turbocompresorul inclus, spoilerul posterior ridicat, țevile de eșapament masive, masca frontală și un rezervor de protoxid de azot. Alege dintr-o selecție de plăci de înmatriculare. Ridică capota pentru vedea detaliile realiste ale motorului. Potrivește elevația punții spate pentru un aspect cu adevărat fioros! Acest model de mașină de jucărie Mustang include 1.471 piese și este adecvat pentru vârste de 16+ ani. Elementele speciale, noi din martie 2019, includ jante cu 5 spițe, cărămidă 2x8 cu fundă, placă 1x3 cu siglă mustang, fundă 2x4 cu emblemă GT. Măsoară peste 10 cm în înălțime, 34 cm în lungime și 14 cm în lățime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO Creator din categoria

Produse populare LEGO ® din marca