LEGO Creator: Magazin de animale şi cafenea - 31097

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Deschis publicului cu setul de joc Magazin de animale şi cafenea în casa din oraș. Pregătește croissante în bucătăria de la nivelul de sus, și servește clienții flămânzi în zonele cu scaune din interior și de afară ale cafenelei. Ai grijă de acvariu, de tucan, de câinele simpatic și de un șoricel mic la magazinul de animale învecinat, și relaxează-te în apartamentul de la etajul din mijloc cu canapea, TV și dormitorul de la etajul de sus. Apoi, scoate bani de la bancomat și pornește spre căruțul cu hot dog pentru o gustare apetisantă! Poți să rearanjezi ușor modulele construibile și să schimbi între ele etaje întregi pentru a personaliza casa din oraș, iar când simțiți nevoia de schimbare, reconstruiește acest set 3 în 1 pentru mai multe aventuri în centrul orașului, cu o Bancă cu mai multe etaje sau o Stradă a pieței cu tramvai! Bucură-te de 3 construcții diferite cu acest set LEGO Creator 3-în-1. Construiește Magazinul și cafeneaua, apoi reconstruiește-l ca o bancă cu mai multe etaje sau un front stradal cu tramvai. Include 3 minifigurine. Magazinul de animale cu cafenea are o fațadă colorată cu detalii ornamentale, semn de cafenea și ferestre mari, plus o zonă exterioară cu flori, bancomat, trotuar și hidrant. Clădirea pe 2 niveluri include o cafenea la parter cu interior detaliat și zone de servire înăuntru și afară, o bucătărie la etaj cu plită și balcon plus o terasă cu flori. Clădirea pe 3 niveluri include un magazin de animale la etaj, cu interior detaliat, acvariu și cățel, tucan și șoricel, un apartament la etaj cu televizor și canapea și un dormitor cu pat și noptieră cu telefon și o terasă cu panouri solare. Schimbă secțiunile modulare între ele pentru a-ți personaliza clădirea cu sistemul modular LEGO Creator. Magazinul de animale cu cafenea măsoară peste 25 cm înălțime, 20 cm lungime și 22 lățime. Banca măsoară peste 28 cm înălțime, 12 cm lungime și 12 lățime. Strada măsoară peste 12 cm înălțime, 29 cm lungime și 12 cm lățime. Tramvaiul măsoară peste 11 cm înălțime, 11 cm lungime și 3 cm lățime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO Creator din categoria

Produse populare LEGO ® din marca