LEGO Creator - NASA Apollo 11 Modulul Lunar 10266

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Sărbătorește prima aselenizare cu acest set LEGO Creator Expert 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander, dezvoltat în cooperare cu NASA pentru a marca aniversarea de 50 de ani de la evenimentul istoric care a captivat întreaga lume. Acest model colecționabil este o redare fidelă a modulului lunar Apollo 11 numit și The Eagle, plus o secțiune a suprafeței lunii, cu cratere, urme de pași și steagul Statelor Unite. Modulul de coborâre este echipat cu picioare de aterizare și panouri aurii, compartimente cu cameră video și oglindă laser care se deschid, plus o scară, iar modulul de ascensiune are interiorul detaliat și destul spațiu pentru 2 astronauți. Finisat cu o placă cu numele vehiculului, acest model poate fi expus pentru a atrage toată atenția celor din birou sau de acasă și oferă o provocare satisfăcătoare și o experiență plină de nostalgie. Include 2 minifigurine astronauți cu decorații NASA și vizoare aurii.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO Creator din categoria

Produse populare LEGO ® din marca