LEGO Creator: Roller Coaster 10261

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Lasă-te cuprins de fiori şi entuziasm în timp ce prinzi viteză cu acest Roller Coaster incredibil LEGO Creator. Acest model funcţional, cu un sistem de angrenare cu lanţ, are două trenuri şi o serie de detalii şi funcţii autentice, care includ o casă de bilete, un stand cu vată pe băţ, un stand de mâncare, o limită de înălţime şi o staţie de îmbarcare acoperită cu bariere care se deschid, şi un panou de control. Coboară barele de protecţie ale vagoanelor pentru a asigura siguranţa vizitatorilor şi eliberează frâna pentru a urca trenul până în punctul de plecare. Apoi activează sistemul de angrenare cu lanţ şi savurează cursa prin răsucirile şi cotiturile roller coaster-ului. Îmbunătăţeşte-ţi roller coaster-ul cu LEGO Power Functions, pentru un sistem de angrenare cu lanţ motorizat, sau cu LEGO BOOST pentru a-i adăuga un senzor de mişcare şi efecte de sunet realiste! Această jucărie de colecţie incredibilă a fost gândită pentru a oferi o experienţă de construcţie satisfăcătoare, cu o urma de nostalgie şi şarm. Setul include 11 minifigurine.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?