Lego DC: Wonder Woman vs Cheetah 76157

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Participă la o bătălie epică între Wonder Woman și Cheetah! În timp ce Max încearcă să intre în turn, panourile emițătorului se rotesc sus, deasupra lui. Wonder Woman vine în zbor să cerceteze, înconjurând emițătorul. Dar când Cheetah, dușmanul ei atacă ... se poate întâmpla orice! Tinerii super eroi pot retrăi acțiunea din filmul Wonder Woman 1984 cu setul LEGO 76157 Wondr Woman versus Cheetah. Atunci când Wonder Woman (Diana Prince) își întâlnește cea mai mare dușmancă, Cheetah (Dr. Barbara Minerva), la turnul de transmisie, scena este pregătită pentru o bătălie epică! Această jucărie de construit oferă o porție dublă de distracție. În buncărul din partea de jos Max încearcă să intre în turn în timp ce panourile de transmisie se rotesc. În tot acest timp, Wonder Woman și Cheetah se întâlnesc în luptă. Cu funcții super tari și nenumărate posibilități de joacă, tinerii super eroi se vor distra la nesfârșit. Copii cu vârste de minim 8 ani se vor bucura de aventuri palpitante cu această jucărie LEGO DC Wonder Woman, un cadou grozav pentru toți tinerii super eroi. Setul măsoară 19 cm înălțime și 17 cm lățime, iar antena de transmisie măsoară 20 cm lățime, încurajând astfel joaca imaginativă la scară mare.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?