LEGO Disney: Mickey and Friends Racheta spațială a lui Mickey Mouse și Minnie Mouse - 10774

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Stimulează imaginația copiilor cu acest set LEGO ǀ Disney Mickey and Friends (10774) Racheta spațială a lui Mickey Mouse și Minnie Mouse. Cu o navă spațială și o stație spațială cu deschidere, setul permite copiilor de 4 ani și mai mari să călătorească în spațiu alături de Mickey Mouse și Minnie Mouse Disney.

Conceput pentru construcție și joacă
Acest set spațial LEGO 4+ este plin de activități distractive de dezvoltare pentru a ajuta copiii să aibă o experiență grozavă de joacă. Fiecare pungă cu cărămizi conține un model complet pe care copiii îl pot construi repede pentru a porni joaca numaidecât! Are de asemenea elemente de Cărămidă pentru începători pentru a începe construcția.

Divertisment în familie
Seturile 4+ sunt modul perfect în care adulții pot împărtăși distracția construcției cu copiii. Acest set vine cu instrucțiuni ilustrate simple, ceea ce înseamnă că nu există bariere în calea construcției pentru copiii care învață să citească. Vine de asemenea cu Instructions PLUS, disponibile în aplicația gratuită Instrucțiuni de construcție LEGO. În aplicație, copiii pot vedea clar procesul de construcție și își pot salva progresul, astfel încât să poată relua construcția oricând.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?