Lego Disney Princess: Castelul de gheață - 43197

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Copii mai mari și adulții vor adora să construiască acest incredibil set de jucării LEGO Disney (43197) Castelul de gheață, care oferă o construcție provocatoare plină de detalii din filme, un castel Arendelle mai mic, plus instrucțiuni de construcție tipărite și Instructions PLUS digitale.

O experiență de construcție unică Regatul de gheață
Fanii filmelor vor recunoaște instantaneu castelul cu scara curbată cu două laturi care duce spre sala tronului, fântâna de gheață scânteietoare, balconul și multe altele. Constructorii pot petrece ore întregi descoperind totul în timp ce asamblează și se joacă cu castelul sau îl pot configura pentru a-l expune.

Un model remarcabil
Având o înălțime impresionantă, acest model provocator va captiva fanii ore în șir, cu Anna Disney, 2 versiuni ale Elsei, una în momentul încoronării și cealaltă în ținuta ei emblematică, Kristoff și Olaf, plus 4 figurine LEGO Snowgie. Cu peste 1.700 de piese, acest set este un cadou de sărbători plin de semnificații, care va atrage fanii Regatul de gheață Disney mai mici și mai mari.

Dimensiunile castelului: 65 x 35 x 19 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?