Lego Disney Princess: Căsuța din pădure a Aurorei 43188

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Pe micii fani ai prințesei Disney îi așteaptă aventuri imaginative în acest încântător set Căsuța din pădure a Aurorei LEGO Disney (43188). Acest set de construcție atractiv include o căsuță cu roată de apă ce se învârte și un pod în pădure construibil separat, plus o gamă de accesorii suplimentare pentru a începe joaca.
Posibilități fascinante
Căsuța detaliată inspiră joaca creativă cu final deschis având 2 încăperi, o bucătărie cu o ușă de intrare, masă și șemineu cu cuptor, plus un dormitor la etaj. Roata de apă de pe partea laterală se învârte și duce scânteile magice în horn, și mai este un mic pod construibil pentru a prelungi joaca.
Povești palpitante cu personaje preferate
Copiii se pot apuca imediat de joacă cu acest set minunat ce include 2 figurine minipăpuși, Aurora și Maleficent Disney, plus figurinele LEGO Diablo, pui de cerb, iepuraș, veveriță și mierlă albastră de la Disney. Setul descătușează imaginația copiilor cu diferite elemente de începere a jocului, astfel încât copiii pot juca pe roluri scenele lor preferate din filmul Frumoasa Adormită sau pot imagina altele noi.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?