LEGO DOTS: Brățări Aventuri colorate 41918

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Există posibilități imaginative din belșug pentru micii pasionați de lucru manual, cu această jucărie Brățări Aventuri colorate LEGO DOTS (41918) în ediție limitată! Conceput pentru a fi un proiect artizanal simpatic și ușor, acest set de brățări de bricolaj permite copiilor să-și creeze propriile bijuterii împreună cu cel mai bun prieten. Ei le pot remodela oricând, așa cum doresc. Brățări super pentru toată lumea Acest set de brățări de prietenie include 2 benzi reglabile cu un singur rând în culorile portocaliu și albastru verzui, care se potrivesc pe încheieturile mai mari și mai mici. Setul are 32 de plăcuțe colorate și speciale decorate cu tematica călătoriilor urbane moderne. Băieții și fetele pot folosi ideile incluse pentru a-și decora brățările, sau își pot crea propriile lor modele. Accesorii pentru copiii care adoră distracția creativă Bucuria acestui proiect de artă este oportunitatea copiilor de a decora brățările așa cum doresc și de a le împărți apoi cu prietenii. Pentru a se combina și potrivi cu modelele prietenilor, creând în același timp propriile brățări unice. Acest set este un cadou minunat de Crăciun, de vacanță sau o recompensă oricând.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?