LEGO DOTS: Breloc Panda - 41930

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Oferă oricărui copil un dar neașteptat cu acest kit prietenos Breloc Panda LEGO DOTS (41930)! Conceput pentru a fi montat rapid, acest kit oferă fetelor și băieților ocazia de a-și crea și personaliza propriul breloc panda îndrăzneț, pentru a accesoriza o geantă sau un rucsac. Distracție pentru copii care adoră lucrul manual Acest kit de jucărie breloc constă dintr-un cub cu o mulțime de posibilități de design distractiv, un inel de silicon pentru a-l atașa la o geantă sau rucsac, plus un mic element de îndepărtare a plăcuțelor în formă de cheie, și o mulțime de plăcuțe. Copiii pot folosi plăcuțele negre, albe și decorate cu bambus pentru a proiecta un panda mai realist, sau pot lua o pungă de plăcuțe DOTS Extra Seria 4 și pot crea și mai multe fețe și modele distractive, creându-și propriul ecuson unic. O mică surpriză perfectă. Băieții și fetele pot personaliza accesoriul breloc oricum doresc, pot schimba expresia ursului panda pentru a se potrivi cu a lor, și apoi pot împărtăși modelele cu prietenii. Acest kit cool breloc combină pasiunea copiilor pentru lucru manual cu exprimarea de sine distractivă, și poate fi un dar încântător oricând sau un cadou suplimentar.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?