LEGO DOTS: În adâncuri - 41942

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Pasionații de lucru manual vor face senzație cu acest set LEGO DOTS În adâncuri (41942). Acest kit destinat copiilor de 6+ ani include 2 brățări ajustabile, baze pentru talismane și talismane suspendate noi din ianuarie 2022, plus o mulțime de plăcuțe inspirate de adâncul mării. Brățările sunt creații ușoare și intuitive, iar copiii le pot personaliza pentru a se potrivi cu ținuta sau cu starea lor de spirit.

Creativitate deschisă
Setul inspirat de adâncul mării are 2 brățări în culori albastru închis și azuriu, plus 34 de plăcuțe multicolore ce includ 2 baze pentru talismane, 2 talismane unice de atașat, plăcuțe opalescente și transparente violet deschis, plăcuțe ce strălucesc în întuneric și plăcuțe decorate.

Exprimare de sine descătușată
Kiturile DOTS inițiază copiii în bucuria jocului LEGO, prin crearea și decorarea seturilor. Orice se potrivește cu aceste brățări, inclusiv toate celelalte kituri DOTS (vândute separat) - deoarece imaginația copiilor deține controlul și magia. Seturile de artizanat DOTS sunt cadouri surpriză minunate sau daruri de zi de naștere pentru copiii creativi.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO ® din marca