LEGO® DOTS: Kit pentru desktop Hogwarts - 41811

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Oferă copiilor creativi și fanilor Harry Potter de 8 ani și mai mari moduri distractive de a-și etala mândria că aparțin de Hogwarts și de a-și ține lucrurile în ordine pe pupitru cu setul LEGO® DOTS Kit pentru desktop Hogwarts (41811). Conceput să fie asamblat rapid și decorat la nesfârșit, setul permite copiilor să creeze și să experimenteze.

Set magic LEGO DOTS pentru pupitru
Acest kit de bricolaj pentru copii imaginativi conține 4 articole de decor diferite: un suport pentru notițe Hoțoaica aurie, o ramă foto cu accesorii decorative, o tavă în formă de fular și o cutie secretă cu cheie, precum și un petic adeziv 8x8 și o mulțime de plăcuțe, între care 10, dintr-un total posibil de 16, care sunt decorate aleatoriu. Setul include idei menite să inspire și să stimuleze distracția creativă, precum și îndrumare pentru asamblarea celor 4 articole.

Pentru copiii care adoră designul și pe Harry Potter
Seturile DOTS inițiază copiii în bucuria jocului LEGO pe când aceștia creează și personalizează accesoriile, iar imaginația lor deține magia și controlul. Satisface pasiunea unui copil pentru artă și design și ajută-l să-și țină lucrurile în ordine pe pupitru cu cel mai tare kit pentru elevi.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO ® din marca