LEGO DOTS: Mega-pachet Brelocuri de bagaj, mesagerie - 41949

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Cauți un cadou distractiv de arte și meșteșuguri? Vezi setul de artizanat LEGO DOTS Mega-pachet Brelocuri de bagaj - mesagerie (41949). Acest set, destinat copiilor de 6 ani și mai mari, constă din 5 brelocuri plate de bagaj cu inele, și o mulțime de plăcuțe colorate, opalescente, decorate și cu litere pentru decorare. Ușor și intuitiv de creat și personalizat, setul oferă 5 brelocuri nedecorate, astfel încât copiii pot lua cu ei mesajele oriunde. Setul este excelent pentru activități în grup sau pe cont propriu, cu piese pe care copiii le pot purta și dărui după ce termină. Extinde creația cu o pungă de DOTS Extra - Seria 6 (vândută separat) pentru mai multe plăcuțe și mai multă distracție!

Joacă-te așa cum dorești
Seturile DOTS inițiază copiii în joaca și creativitatea LEGO, creând și decorând diferite piese. Orice se potrivește cu acest mega-pachet de brelocuri - și cu toate celelalte kituri DOTS (vândute separat) – deoarece imaginația copiilor deține controlul și magia. Seturile DOTS sunt printre cele mai grozave cadouri de arte și meșteșuguri și permit copiilor să se exprime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?