LEGO DUPLO: Aventură cu submarinul - 10910

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Bucură-te de joacă imaginativă cu copilașul tău și ajută-l să-și dezvolte abilități esențiale într-o aventură submarină! Această jucărie de baie antrenantă oferă multe lucruri de învățat și discutat în timp ce copiii mici se prefac că filmează balena și peștele cu camera video de jucărie. În baie, submarinul plutește și face bule pe suprafață, în timp ce balena alunecă alături, iar peștele suflă bule dedesubt. Cu cele 2 figurine scafandri de jucărie care participă la distracție, cine știe unde te vor duce viitoarele aventuri subacvatice alături de micul tău căpitan de submarin. Această jucărie educațională pentru copii mici include 2 figurine LEGO DUPLO scafandri plus un pește-clovn, o balenă și un pescăruș. Aventura cu Submarinul LEGO DUPLO include un submarin de jucărie viu colorat și un pește, ambii putând scoate baloane de aer atunci când sunt scufundați, plus o arcadă construibilă cu alge. Accesoriile includ labe de înot, mască de scafandru și cameră subacvatică. Setul poate fi folosit în apă sau pe uscat. Submarinul măsoară peste 10 cm înălțime, 17 cm lungime și 10 cm lățime. Arcada măsoară peste 13 cm înălțime, 15 cm lungime și 8 cm lățime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO DUPLO din categoria

Produse populare LEGO ® din marca