LEGO DUPLO: Casa de vacanță a lui Mickey - 10889

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Vizitează Casa de vacanță a lui Mickey de la Disney pentru joacă imaginativă fără limite cu Mickey Mouse și prietenii. Această casă ușor de construit poate fi modificată pentru vacanța de vară sau cea de iarnă. Cu cărămizile reversibile de acoperiș întoarse, pentru a se vedea partea lor roșie de vară, preșcolarii se vor bucura să ude florile cu Minnie Mouse, să zboare cu avionul alături de Goofy și să bea ceai la masa din grădină. Întoarce cărămizile reversibile de acoperiș pentru a se vedea partea lor albă ca zăpada de iarnă, iar copilașul tău se poate bucura de săniuș cu Mickey Mouse și de o băutură caldă lângă șemineu. Cărămizile de construcție ușor de manevrat dezvoltă conștiința socială și emoțională a copiilor, plus abilitățile de construcție și motorii fine, timpurii. Cu atât de multe moduri de a se juca, învăța și împărtăși momente prețioase, nu este oare momentul să vizitați Casa de vacanță a lui Mickey împreună cu copilașul vostru? Această jucărie educațională de construcție Mickey Mouse și Minnie Mouse Disney pentru copilași include o sanie cu care să se plimbe personajele. Include 4 figurine LEGO DUPLO: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy și Pluto. Cărămizile țigle cu două fețe vară/iarnă permit copiilor să alterneze anotimpurile. Ajută-ți copilul să-și însușească abilitățile de bază de construcție și să-și îmbunătățească abilitățile motorii fine, asamblând și reamplasând cărămizile de construcție într-o joacă imaginativă fără sfârșit. Această jucărie construibilă pentru copii mici este concepută să încurajeze joaca pe roluri și povestitul ajutând copilul să dezvolte abilități lingvistice, sociale și emoționale. Casa de joacă a lui Mickey măsoară peste 25 cm în înălțime, 19 cm în lățime și 13 cm în adâncime. Avionul măsoară peste 7 cm în înălțime, 15 cm în lungime și 15 cm în lățime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?