LEGO DUPLO: Insulă tropical - 10906

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Încurajează dezvoltarea emoțională și a abilităților motorii fine ale copilașului tău prin joacă imaginativă, explorând lumea animalelor sălbatice, elemente distractive și aventuri în junglă! Iată un sistem de scripeți pentru urcarea proviziilor până la casa din copac a familiei, un pod mobil de trecut în poziție, și un vrej pe care să se legene maimuța. Cu o mulțime de animale de jucărie colorate LEGO DUPLO alături de un îngrijitor, un călător și fiul său, acest mare și divers set de joc insulă DUPLO oferă oportunități nesfârșite copilașului tău de a se juca, învăța și a se exprima. Un set de animale LEGO DUPLO cu 3 figurine DUPLO: un îngrijitor, un călător și un copil, plus 6 figurine animale: un elefant adult și un pui, un tigru adult și un pui, maimuță și un tucan. Această jucărie educațională distractivă pentru copilași are o căsuță din copac în junglă cu sistem de scripeți, clădirea îngrijitorului și o punte mobilă. Elementele accesorii includ o cameră foto, o legătură de banane, ananas și o varietate de vegetație de junglă. Căsuța din copac măsoară peste 27 cm în înălțime, 26 cm în lățime și 12 cm în adâncime. Clădirea îngrijitorului măsoară peste 19 cm în înălțime, 13 cm în lățime și 10 cm în adâncime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?