LEGO Friends: Barcă pentru misiuni de salvare - 41381

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Fiecare secundă contează pe când cei trei prieteni se străduiesc să salveze un narval eșuat în apele puțin adânci ale golfului Heartlake City. Gonește cu Mia în barca ei de salvare pentru a îngriji balena. Ajut-o pe Andrea LEGO Friends să stabilizeze barca LEGO Friends în timp ce Olivia acționează macaraua de jucărie pentru a ridica epava de pe spatele balenei și adu-o cu targa. Ține balena la rece în piscina cu gheață a vasului misiunii, apoi pleacă repede spre apele mai adânci. După ce narvalul este readus în mare, mergi la scufundări cu fetele pentru a colecta eșantioane din mare. Ajut-o pe Mia LEGO să găsească cufărul plin cu pietre prețioase folosind hartă magică a comorii. Include 3 figurine minipăpuși: Olivia, Andrea și Mia, plus Zobo, robotul și o figurină narval. Conține o motonavă cu 3 niveluri, insulă în formă de inimă și o scenă subacvatică cu coral. Motonava are un lansator de șalupă rapidă, macara pivotantă amovibilă pentru barcă cu funcție de înfășurare a cârligului, carlingă, claxoane, proiectoare, cameră de securitate, antenă satelit, laborator, zonă de bucătărie, dormitor și toaletă, și o punte de observare. Insula în formă de inimă are o plajă, epavă și cutie cu comoară cu o hartă textilă reactivă la apă. Scena subacvatică cu coral include un cufăr cu comoară cu elemente de piatră prețioasă. Elementele accesorii includ o hartă a comorii din material textil reactiv la apă, elemente de coral și creatură marină, cameră foto subacvatică, instrumente medicale, cască de scafandru, labe de scafandru, veste de salvare, minge, cești, ochelari, cireașă, laptop, telefon mobil, telescop și 3 nuanțe de elemente de bijuterie. Încurajează preadolescentul să joace rolul eroului cu această jucărie barcă de salvare. Ajută micul constructor să învețe importanța îngrijirii animalelor. Zona de laborator științific unde fetele pot testa specimenele pe care le-au colectat din mare va fi interesantă pentru biologii marini în devenire. Elementele de vânătoare de comori dau o altă dimensiune jocului imaginativ. O mulțime de dotări deschid un orizont nelimitat imaginației preadolescentului tău. Acest set face parte din lumea LEGO Friends a eroilor de zi cu zi și a scenariilor captivante din lumea reală. Folosește aplicația LEGO Life pentru a accesa instrucțiunile intuitive de construcție Instrucțiuni PLUS. Ajută chiar și constructorii mai tineri în procesul de construcție, cu funcții de zoom, rotire și mod fantomă ușor de folosit pentru a-și vizualiza din mers creațiile. Seturile de joc LEGO Friends încurajează joaca imaginativă, construitul devenind creativ și distractiv. Acest set face parte din lumea LEGO Friends a eroilor de zi cu zi și a scenariilor captivante din lumea reală. Seturile LEGO Friends pot fi cadoul ideal de Crăciun sau cadouri de sărbători pentru copiii creativi. Vaporul LEGO Friends măsoară peste 17 cm în înălțime, 40 cm în lungime și 12 cm în lățime. Șalupa rapidă măsoară peste 3 cm în înălțime, 9 cm în lungime și 5 cm în lățime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO Friends din categoria

Produse populare LEGO ® din marca