LEGO Friends: Buclă Subacvatică - 41337

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Zboară spre ceruri în cursa din Bucla Subacvatică a parcului de distracții. Ajută-le pe Mia LEGO Friends și Vicky LEGO Friends să-și cumpere biletele și să urce treptele spre cursa din parcul tematic. Întoarce butonul pentru a face scaunele să se rotească și să se răsucească, apoi urmărește-le cum urcă pentru o priveliște minunată asupra orașului Heartlake. Fiecare scaun are 3 locuri, așa că fetele pot pleca în cursă împreună pentru a-și face mai mult curaj. Răsplătește curajul fetelor folosind flaconul cu sirop de zahăr pentru a le face o vată de zahăr uriașă. După atâta învârtit, sigur te-a apucat amețeala! Setul de construcții include 2 figurine minipăpuși: Mia LEGO Friends și Vicky LEGO Friends. Jucăriile cu tematică marină au un carusel de bâlci cu scaune rotitoare, chioșc de bilete și o tonetă cu vată de zahăr. Elementele accesorii includ un bilet, monedă și bancnotă, elemente subacvatice, element perlă, trident, fundă pentru păr, ochelari de soare și elemente de vată de zahăr. Combină cu 41373 Cursă distractivă cu caracatița LEGO Friends și 41375 Debarcaderul cu distracții din Heartlake City LEGO pentru a extinde distracția plină de acțiune. Acest carusel distractiv de jucărie cu creatură marină poate fi cadoul ideal de Crăciun sau cadoul de sărbători pentru copiii creativi. Acest set de construcție face parte din lumea LEGO Friends a eroilor de zi cu zi și a scenariilor captivante din lumea reală. Jucăria parc de distracții măsoară peste 17 cm în înălțime, 12 cm în lățime și 9 cm în adâncime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?