LEGO Friends: Camping luxos pe plajă - 41700

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Oferă copiilor de 6+ ani care iubesc litoralul cadoul perfect cu setul de joc LEGO Friends Camping luxos pe plajă (41700). Copiii pot recrea ziua ideală jucându-se pe plajă, iar noaptea pot rumeni bezele, pot închide cortul din țesătură și își pot imagina că petrec o noapte confortabilă.

Atât de multe moduri de a juca
Acest set camping luxos de colecție include 2 plăci de surf cu care personajele LEGO Friends explorează zona de coastă și natura cu cățelul Pebble. Pe uscat pot căuta scoici și pot construi castele de nisip, apoi se pot răcori în dușul și toaleta din exterior. Pe debarcader pot pescui și pot găti captura pe soba cortului, având scaune confortabile și paturi supraetajate. Bonus de construcție Ghidul digital face construcția și mai distractivă. Disponibile în aplicația gratuită LEGO Building Instructions, instrumentele de zoom și rotire ajută copiii să-și vizualizeze jucăria de colecție în timp ce construiesc. Transportă copiii în Orașul Heartlake, unde vor descoperi că cele mai fericite momente sunt trăite alături de prieteni.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?