LEGO Friends: Chioșcuri magice în parcul de distracții - 41687

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Adu distracția târgului în camera copiilor cu setul Chioșcuri magice în parcul de distracții (41687). Include o mulțime de elemente creative precum chioșc de înghețată, căruț mobil de pictat fețe, fereastră pentru bilete și turnichete - exact ca un carnaval real. Există chiar și un truc magic de levitație!

Plin de elemente distractive
Setul vine cu o micropăpușă și 2 minipăpuși îmbrăcate în costumații magice - 1 cu fața pictată și 1 cu pelerină de magician. Micuții își pot imagina că merg la târg, că lucrează la târg sau că sunt magicieni - rotind un buton, ei o pot face pe Emma să „leviteze”, un truc pe care copiii vor fii încântați să-l arate familiilor lor. De asemenea, ei pot lua cu ei acest element la întâlnirile cu prietenii pentru a-i uimi cu puterile lor magice! Elementele care lucesc în întuneric sunt o surpriză cool în plus deoarece prind viață când se stinge lumina! Transportă copiii în lumea pasionantă a orașului Heartlake, unde se pot distra la nesfârșit în compania fetelor magice LEGO Friends.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO Friends din categoria

Produse populare LEGO ® din marca