LEGO Friends: Clădirea de pe Strada principală - 41704

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Fanii LEGO Friends de 8+ ani vor adora să petreacă timp în inima comunității, cu setul Clădirea de pe Strada principală (41704). Acesta constă din 3 clădiri care se unesc pentru a forma o stradă cu apartamente în cartier. Ai un salon de coafură, o piață internațională de alimente și o cafenea cu cărți. Deoarece fiecare element este modular, copiii creativi vor adora să configureze clădirile așa cum doresc ei! Include 12 - da, 12! - figurine, așa că posibilitățile de joacă imaginativă pe roluri sunt nesfârșite. Copiii își pot schimba look-ul la salonul lui Trevor, pot petrece timp în apartamentul lui Dottie, pot face acrobații de skateboarding cu Stephanie sau pot ține ușa deschisă pentru ca Harper să poată intra în cafenea cu scaunul cu rotile.

Construcția face parte din distracție
Acest set complex din 1.682 de piese oferă întregii familii ocazia de a participa la construcția distractivă, pentru a crea un model ce va putea fi expus la loc de cinste în orice dormitor. Prezintă micilor constructori comunitatea primitoare LEGO Friends, unde fiecare copil se va simți ca acasă.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO Friends din categoria

Produse populare LEGO ® din marca