Lego Friends: Cubul jucăuș de vară al Oliviei 41412

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Înveselește călătoriile lungi cu acest set de plajă Cubul de joacă de vară al Oliviei LEGO Friends (41412). În interiorul acestei jucării portabile copiii vor descoperi o minipăpușă de colecție, toate piesele necesare pentru a crea elemente creative pe litoral, și o gamă de accesorii super pentru a inspira joaca creativă. Vine de asemenea cu un animal misterios - vezi cum se vor entuziasma copiii descoperindu-l!
Distracție flexibilă
Elementele din acest set LEGO Friends sunt detașabile, astfel încât copiii se pot juca cu ele în afara cubului. De asemenea, ele se fixează la baza cubului pentru păstrare și distracție din mers. Totul se împachetează într-o frumoasă casetă cub albastru opalescent.
Deloc convențional
Aceste jucării de stivuit oferă copiilor o idee despre lumea LEGO Friends. Pentru a explora mai mult, ei pot colecționa toate cele 5 seturi minipăpuși cu tematică de plajă care se pot stivui sau conecta, astfel încât copiii le pot expune în aranjamente distractive. Prezintă copiilor orașul Heartlake, unde pot învăța că viața este frumoasă când trăiești alături de prieteni buni.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO Friends din categoria

Produse populare LEGO ® din marca