LEGO Friends: Grand Hotel în orașul Heartlake - 41684

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Cauți un cadou încântător pentru a impresiona un copil creativ? Jucăria Grand Hotel în orașul Heartlake (41684) va surprinde și va încânta copiii din momentul în care vor păși prin ușa rotativă. Acest frumos set cu 3 etaje este plin de detalii creative care va amuza micii constructori ore întregi, jucându-se de-a lumea reală.

Dotări de cinci stele
Sunt multe de explorat, cum ar fi barul cu pian, recepția, dormitoarele cu baie privată, restaurantul exterior, și dotările de lux precum zona spa și apartamentul de pe acoperiș. Setul vine și cu minipăpușa actriță Amelia, astfel încât copiii pot juca pe roluri stilul luxos de viață. Îi include și pe LEGO Friends Stephanie, Emma și River pentru a juca rolul clienților, recepționistei și valetului.

Un set pentru toate anotimpurile
Accesoriile de sezon incluse oferă jocului o dimensiune în plus. Cu schimbarea anotimpurilor, copiii pot decora modelul cu elemente creative, pentru o joacă variată. Frunzele copacilor își pot schimba culoarea toamna, iarna sunt bulgări de zăpadă, țurțuri și om de zăpadă, iar vara sunt flori.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO Friends din categoria

Produse populare LEGO ® din marca