LEGO Friends: Petrecerea la piscină a Andreei - 41374

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Pasionată după muzică, Andrea LEGO Friends știe cum să organizeze o petrecere formidabilă LEGO Friends. Alătură-te și distracției la petrecerea de la piscină. Pe coloana sonoră în ritm funky pregătită de DJ Andrea, ajut-o pe sportiva Stephanie LEGO Friends să exerseze surfingul pe uimitoarea mașină de făcut valuri. Apoi lanseaz-o de pe tobogan în cascada piscinei. Comandă o băutură pentru Stephanie la barul de sucuri, ca ea s-o savureze pe flamingo-ul ei gonflabil de piscină. Dar nu se va relaxa prea mult timp. Un invitat la petrecere tocmai a stropit-o cu un pistol de apă! Ajut-o să facă duș și să-și aranjeze părul în vestiare, pentru a se întoarce la petrecere arătând minunat. Include 2 figurine minipăpuși: Andrea și Stephanie. Are o piscină construibilă cu tobogan, cascadă, trambulină de sărituri, piscină cu bule de aer, cabină de DJ rotativă, zonă de duș cu dulapuri vestiar, toaletă și un acvariu. Barul de sucuri vine cu 2 scaune de bar și poate fi jucat separat, prins lateral sau fixat în piscina de jucărie ca bar în piscină. Mașina de valuri are un set de difuzoare, placă de surf și o funcție de cadran cu răsucire pentru a recrea mișcarea valurilor. Elementele accesorii includ un castron de fructe, blender, banană, morcov, ochelari cu cireșe, placă de surf, discuri, pistoale de apă cu acțiune de tragere, papion, perie de păr, labe de scafandru și un pește. Copiii se vor bucura să joace rolul Andreei, cântând prietenilor ei. Prin rotirea cadranului mașinii de valuri, copiii pot pretinde că fetele fac surf. Detaliile amuzante, precum pistoalele care împroașcă apă, ajută la amplificarea jocului. Scenariul petrecerii la piscină ajută copiii mici să se exprime și să exploreze situații sociale. Poate fi cadoul ideal de Crăciun sau cadoul de sărbători pentru copiii creativi. Folosește aplicația LEGO Life pentru a accesa instrucțiunile intuitive de construcție Instrucțiuni PLUS. Ajută chiar și constructorii mai tineri în procesul de construcție, cu funcții de zoom, rotire și mod fantomă ușor de folosit pentru a-și vizualiza din mers creațiile. Jucăriile LEGO Friends încurajează joaca imaginativă, construitul devenind creativ și distractiv. Acest set face parte din lumea LEGO Friends a eroilor de zi cu zi și a scenariilor captivante din lumea reală, ceea ce îl face un cadou excelent pentru copii. Complexul de piscine LEGO măsoară peste 15 cm în înălțime, 29 cm în lățime și 20 cm în adâncime. Mașina de valuri măsoară peste 7 cm în înălțime, 4 cm în lățime și 5 cm în adâncime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?