LEGO Friends: Vehicul de plantat copaci - 41707

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Cultivă interesul copiilor pentru natură cu jucăria LEGO Friends Vehicul de plantat copaci (41707). Cu acest set valoros de construcție și joacă, băieții și fetele de 6+ ani pot afla cum cresc plantele, având 2 minipăpuși, o pepinieră, o camionetă care poate fi condusă, o mulțime de accesorii simpatice de grădinărit și figurine animal sălbatic care însoțesc personajele LEGO Friends în timp ce lucrează.

Cultivarea jocului creativ
Acest cadou de zi de naștere pentru copii este plin de elemente pentru a inspira joaca fantezistă. Copiii pasionați de vehicule vor adora camioneta pe care personajele au transformat-o într-una pe bază de electricitate. Are un braț articulat pentru a ridica și a coborî copacii în camionetă. Ambele figurine minipăpușă încap în cabină - copiii trebuie doar să scoată acoperișul pentru a le așeza.

Încurajează pasiunile copiilor
Inițiază copiii în lumea Orașului Heartlake. Indiferent că sunt interesați de știință, sport, artă sau mediul înconjurător, ei vor găsi un set care le va stârni imaginația și un personaj la fel ca ei.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare LEGO Friends din categoria

Produse populare LEGO ® din marca