LEGO Harry Potter: Turnul cu ceas Hogwarts - 75948

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Intră în emblematicele locuri din filmele Harry Potter cu setul de joc Turnul cu ceas Hogwarts! Vino cu Harry, Hermione Granger și prietenii în vizită la biroul lui Dumbledore, participă la o lecție de Apărare împotriva Artei negre, vezi Aripa de spital și Baia Prefecților. Schimbă ora de pe ceas pentru o aventură de Călătorie în timp, dar asigură-te că te întorci să vezi decorațiunile de gheață ale Balului de Crăciun și funcția mișcătoare de dans. Plin de personaje și caracteristici din Harry Potter și prizonierul din Azkaban, și Harry Potter și Pocalul de foc ... o dată ce intri în turn, nu vei mai vrea să pleci niciodată! Include 8 minifigurine Harry Potter, noi din iunie 2019: Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Fleur Delacour, Cedric Diggory, Viktor Krum, Albus Dumbledore și Madame Maxime. Toate figurinele vin cu bastoane și costumele lor de Bal de Crăciun. Acest set de joc Harry Potter LEGO include Turnul cu ceas Hogwarts cu 3 niveluri, Holul de intrare, Sala de clasă de Apărare împotriva Artei negre, Aripa de spital, Baia prefecților, biroul lui Dumbledore, și o secțiune de decorațiuni de gheață pentru Balul de Crăciun. Are un mecanism de schimbare a ceasului pentru a crea aventuri de Călătorie în timp, și o funcție de dans pentru a pune în mișcare Balul de Crăciun! Holul de intrare include un cufăr și Pocalul de Foc. Sala de clasă de Apărare împotriva Artei negre include o masă, scaun, poțiuni, casetă de sticlă, carte, birou cu călimară și condei, corp de iluminat construibil și o tablă. Aripa de spital include 2 paturi și 2 corpuri de iluminat construibile. Baia prefecților are o fereastră cu vitraliu sirenă. Biroul lui Dumbledore include un scaun și un birou cu călimară și condei, Pensieve și sabia lui Gryffindor. Scena Balului de Crăciun include 2 mese de gheață cu 2 pahare, sculptură de gheață construibilă, și un brad de Crăciun. Turnul cu ceas Hogwarts măsoară peste 35 cm în înălțime, 34 cm în lățime și 18 cm în adâncime.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?