LEGO Harry Potter: Vizita în satul Hogsmeade - 76388

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Vizita în satul Hogsmeade LEGO Harry Potter (76388) este o recreere a mult îndrăgitelor clădiri din filmele magice. Copiii pot explora posibilități nesfârșite de joacă și își pot expune pasiunea pentru Harry Potter pentru a putea fi admirată de toată lumea.

Clădiri emblematice pline de detalii autentice
Satul Hogsmeade acoperit de zăpadă este un set cu numeroase detalii pentru joacă și expunere, care include 6 minifigurine - Harry Potter, Dean Thomas, Professor McGonagall, Doamna Rosmerta, dl. Flume și dna. Flume - plus o serie de elemente cool, mobilă și accesorii care vor inspira copiii să recreeze scene din film și să inventeze propriile lor aventuri. Există reproduceri construibile cu 2 etaje ale magazinului de dulciuri Honeydukes și ale tavernei Cele trei cozi de mătură, oferind o varietate de oportunități de joacă captivantă atât în față cât și în spate. Cele 3 construcții exterioare mai mici oferă mai multă inspirație pentru joaca imaginativă. Setul include și elemente suplimentare de colecție: o minifigurină aniversară exclusivă aurie Ron Weasley și 4 plăcuțe cărți aleatorii de vrăjitor!

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?