LEGO Hidden Side - Liceul bântuit Newbury 70425

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Ai curajul să vizitezi Liceul Newbury în Partea ascunsă? Descarcă aplicația LEGO Hidden Side și îndreaptă telefonul spre școală pentru a o face să prindă viață. Joaca cu modelul din lumea reală declanșează acțiuni în aplicație. Explorează Partea ascunsă în continuă schimbare, dezleagă noi mistere, găsește lucruri grozave, prinde toate fantomele și adaugă-le la colecția ta, și învinge-l pe Dl. Nibs, șeful fantomelor - dacă ai curaj. Îi poți ajuta pe eroii Jack Davids și Parker Jackson să învingă fantomele și să readucă școala la normalitate? Uită-te la toate detaliile formidabile și vezi dacă poți găsi camera și indiciile ascunse. Sau interpretează propriile tale aventuri de vânătoare de fantome cu acest formidabil set de construcție cu cărămizi LEGO! Descarcă aplicația gratuită LEGO Hidden Side și îndreaptă telefonul spre setul 70425 Liceul bântuit din Newbury pentru a aduce la viață setul și a dezvălui Lumea Ascunsă. Mișcă telefonul deasupra diverselor zone pentru a descoperi împrejurimile ascunse din jurul modelului. Această jucărie cu realitate augmentată include 8 figurine: eroii Jack Davids și Parker L. Jackson, Elton Douglas, Rose Davids, directoarea Mrs. Clarke, studenții Paola și Wade, plus cățelul-fantomă Spencer. Această școală LEGO include o grămadă de funcții, printre care o cameră ascunsă, o stație de autobuz în față, un laborator de informatică, o bibliotecă, o baie, un laborator de chimie și un turn cu clopot. Întreaga clădire a liceului poate să se transforme din starea normală în cea bântuită. Merge de minune împreună cu setul 70423 Autobuzul pentru Interceptări Paranormale 3000 pentru și mai multe aventuri bântuite la școală. Bazate în orașul Newbury, unde fantomele bântuie oamenii și clădirile, seturile de joacă LEGO Hidden Side oferă copiilor joaca de-a vânătoarea de fantome, combinând modelele LEGO fizice cu realitatea augmentată complet interactivă. Construiește și joacă-te cu setul fizic apoi adu-l la viață în timp ce interacționezi cu el și îl vezi prin aplicație. Când folosești aplicația LEGO Hidden Side e ca și cum te-ai uita printr-o fereastră spre o Lume Ascunsă înfricoșătoare plină de mistere de rezolvat, fantome de învins și câte un boss fantomă, ca de exemplu Mr. Nibs, de înfrânt în fiecare set. Pentru a vă putea bucura de experiența realității augmentate pe deplin, o tabletă sau un telefon mobil este necesar, dar acestea nu sunt incluse. Compatibil cu anumite dispozitive iOS și Android. Verificați compatibilitatea pe www.LEGO.com/devicecheck. Cereți permisiunea părinților înainte de a intra online. Liceul măsoară peste 30 cm înălțime, 43 cm lățime și 26 cm lungime atunci când este bântuit.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?