LEGO Icons: Naveta spațială NASA Discovery - 10283

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Sărbătorește minunile spațiului cu acest set de construcție a modelului LEGO Naveta spațială NASA Discovery (10283) pentru adulți. Cu 2.354 de piese, această provocare captivantă îți permite să construiești Naveta spațială Discovery, plus Telescopul spațial Hubble, lansat în misiunea NASA STS-31 în 1990.

Opinia unui astronaut
Plină de elemente, această construcție marchează realizările uimitoare ale navetei Discovery. Deschide compartimentul pentru încărcătură pentru a instala Telescopul Hubble în misiunea sa de explorare a cosmosului. Reglează elevoanele, cuplează trenul de aterizare la întoarcere și desfășoară brațul robotic. Carlinga se deschide pentru a dezvălui panoul de comandă și interiorul cu locuri pentru 5 membri ai echipajului. Telescopul are panouri solare mobile și o ușă cu deschidere. Stativele multiple de expunere îți permit să etalezi modelul navetei spațiale și telescopul împreună sau separat.

Un proiect de construcție pentru tine
LEGO Naveta spațială NASA Discovery (10283) face parte dintr-o serie de modele de construit pentru adulți, oferind o evadare din viața de zi cu zi, cu exponate ce pot fi admirate.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?